Rüyada gübre görmek

Rüyada gübre görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalet eder.

Rüyada gübre gördüyseniz:

  • Bir yakınınız, ailenin isteklerine karşı gelerek kendi başına bazı şeyler yapmaya kalkışabilir.

Rüyada kuru gübre görmek işlerinde verimin artacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gübre temizlemek insanlara öncülük edeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek gübresine basmak ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalettir.

Rüyada ahırda hayvan gübresi görmek kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada gübre atmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gübre yığını görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan gübresi görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret etmektedir.

Rüyada gübreli tarla görmek düşmanların önlerinin açılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments