Rüyada gri taş görmek

Rüyada gri taş görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, hanenizde bolluk olacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada gri taş gördüyseniz:

  • En iyisi şimdilik susmak olabilir.

Rüyada gri taş görmek yenileneceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Rüyada gri inek görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada gri manto görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri oda görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri renk ayakkabı görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri renk şal görmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulur.

Rüyada gri papağan görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ticaretinin gelişeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments