Rüyada kuran kitabını görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine yorulur.
Rüyada kuran kitabını görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, hatalı yollara sapılacağına işaret eder.
Rüyada kuran kitabı vermek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, ağız tadına kavuşacağına işaret etmektedir.
Rüyada kuranı kerim kitabını görmek variyetinin her geçen gün artacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine yorulur.
Rüyada kuran kitabını eline almak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet etmektedir.
Rüyada kuran kitapları görmek hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına delalet etmektedir.
Rüyada kuran kitabı görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine inanılır.
Rüyada kuran yazılı kitap görmek sahip olduğu nimetin artacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine yorulmaktadır.
Rüyada kuranı kerim kitabı görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.