Rüyada eski eşinin peşinden gittiğini görmek, senin için geçmişten gelen bir meseleyi tamamlamaya ve yarım kalmış bir murada doğru ilerlemeye işarettir. Bu rüya, hayatı paylaşan tarafın temsil ettiği bağların sende uyandırdığı bir arayışın, aslında kendi iç dünyandaki bir dengeyi bulma çabası olduğunu gösterir. Peşinden gitmek eylemi, kaçırılmak üzere olan bir nasibe çabayla erişeceğine ve menziline varacağına delalet eder.
Bu rüyayı görmen, hayatındaki bir dönemin kapanışıyla birlikte yeni bir yön tayin etme ihtiyacından kaynaklanıyor olabilir. Geçmişin izlerini takip etmek, aslında gelecekteki huzurun tohumlarını ekmek için gereken tecrübeyi toplamak demektir. Allah’ın izniyle, bu arayışın sonunda kalbine ferahlık ve muradına erme nasip olması dilenir.
Eski eşinin peşinden koştuğun veya yanına gittiğin rüyalar, senin bir hedefe ulaşmak için gösterdiğin gayretin neticesinde muradına ereceğine işaret eder. Peşinden koşmak rüyanda bir çaba olarak tezahür ettiğinde, bu durum hedefine yetişip onu yakalayacağın manasına gelir. Yanına gitmek ise bir durumdan kopmak yerine o meseleyi yerli yerine oturtmak demektir. Her iki hâl de senin için bir kavuşma ve eksik olanın tamamlanması müjdesini taşır.
Daha genel anlamı için: Rüyada eski eş görmek
Tevfik NaimTabirci Rüyalarını Yorumluyor
Rüyaların çoğu bir müjdeyle gelir, yalnız o müjde bazen bir sıkıntının ardında durur. Sıkıntılı görünen bir rüya da insanı genişliğe hazırlar. Umutla bakan göz, en karanlık görüntüde bile bir müjde bulur. Burada okuduğun tabirler o umudun diliyle yazıldı. Allah muradını hayırla versin.
Rüyam yorumlandı mı?
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Rüyanı Tevfik Naim'e Anlat
Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.
Gönderdiğin rüya
Tabir edilene kadar rüyanı yalnız sen görürsün. Tabir edilince cevabıyla birlikte aşağıdaki listede yerini alır.
Rüyanın tabirine daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydet.