Rüyada eşinin hapisten çıktığını görmek, senin için hayatı paylaşan tarafın üzerindeki kısıtlamaların kalkacağına ve feraha ereceğine işaret eder. Bu rüya, eşinin üzerindeki darlık ve engellenme halinin son bulacağını, böylece senin de aile düzeninin rahatlayacağını müjdeler.
Bu rüya, hayatındaki bir tıkanıklığın veya beklediğin haberin nihayet hayırlı bir neticeye bağlanacağını haber verir. Yaşadığın darlık veya kısıtlanmışlık hissi, yerini sükûnete ve beklediğin murada bırakacaktır.
Eşinin üzerindeki yüklerin kalkmasıyla birlikte, senin de gönlün ferahlayacak ve nasibin açılacaktır. Allah’ın izniyle rüyandaki bu çıkış, senin için hayırlı bir genişliğe vesile olsun.
Rüyada eşinin hapisten çıktığını görmek, üzerindeki kısıtlamaların kalktığını ve dertlerin geride kalacağını gösterir. Bu rüya, beklediğin bir kurtuluşun gerçekleşeceğine ve feraha ereceğine işaret eder.
Rüyada eşinin tutuklu veya hapisteki hâliyle eve geldiğini görmek, kısıtlanmış durumların aile düzenine taşınmasına ve bu sebeple yaşanacak bir mecburiyete işaret eder. Bu rüya, darlığın henüz tamamen bitmediğini ancak evin içinde bir düzen arayışına girileceğini gösterir. Yaşanan bu geçici sıkıntı, ardından gelecek olan tam bir huzura hazırlık mahiyetindedir.
Rüyada eşinin tahliye olduğunu veya cezaevinden çıktığını görmek, kısıtlılık halinin tamamen bittiğine ve yüklerin hafiflediğine delalet eder. Bu rüya, senin de üzerindeki engellerin kalkacağına ve hakkını alacağına dair bir müjdedir.
Rüyada eşinin cezaevinden izne geldiğini görmek, beklenen bir durumun vaktinden önce veya kısmi bir şekilde gerçekleşmesine delalet eder. Bu rüya, bir kolaylığın kapıda olduğunu ancak tam bir selamet için biraz daha sabretmen gerektiğini fısıldar. Bu kısa süreli buluşma, ardından gelecek olan büyük rahatlığın müjdesi niteliğindedir.
Daha genel anlamı için: Rüyada eş görmek
Rüyada kocamın cezaevinden çıkıp geldiğini gördüm ve köye gitmişiz annemi de gördüm bana şunu anlatıyordu. Telefonu klozete düşürmüş diye babam onu dövmüş falan ben de çok üzülüyordum
Selam ve Muhabbetle Selçuk,
Bu rüya mutluluğa, hayallere ve atılan adıma alamet eder. Rüya tabirine göre yaşamının sıra dışı ve mutlu bir hale geleceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına ve atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına delalettir.
Rüyamda Cezaevindeki eşimin eve izinli olarak geldiğini gördüm 3katli villamız vardı eşim sürekli yatiyodu bende villayı temizliyodum ama çok mutluyduk
Selam ve Muhabbetle,
Rüyanız bolluğa, yola ve ömre delalettir. Rüya alimlerine göre en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinin bollaşacağına; çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına; huzurun ve mutluluğun bir ömür devam edeceğine yorulmalıdır.
Rüyamda eşim cezaevinde çıkmıştı Elele tutup yürüyorduk
Selam ve Muhabbetle,
Bu rüya insana, maddiyata ve mutluluğa delalettir. Rüya yorumuna göre insanlara yardım elini açarak mutlu olacağına; aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına; karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına alamet eder.