Rüyada elbise aramak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına delalettir.
Rüyada nişan elbisesi aramak dinini yaşayacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işarettir.
Rüyada elbise aramak müreffeh bir yaşama sahip olacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine rivayet eder.
Rüyada elbisesini aramak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine delalet eder.
Rüyada erkek bebeğe isim aramak sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.
Rüyada arkadaşın aradığını görmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına delalet eder.
Rüyada arkadaşının aradığını görmek darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına tabir olunur.
Rüyada birinin mezarını aramak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine delalet etmektedir.
Rüyada bulgur aramak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.