Rüyada gri bere görmek

Rüyada gri bere görmek kısmetli kapıların açılacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada gri bere gördüyseniz:

  • Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada gri bere görmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bere taktığını görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada asker beresi görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek beresi görmek kısmetlerinin bollaşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı bere takmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor bere görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bere giymek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada mavi bere takmak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments