Rüyada göz çıbanı görmek

Rüyada göz çıbanı görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz çıbanı gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Rüyada göz çıbanı görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzde çıban görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına alamet eder.

Rüyada kolda çıban görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük çıban görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çıban görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, programların ve projelerin tutmayacağına alamet eder.

Rüyada karnında çıban çıktığını görmek kısmetin bollaşacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada sırtında çıban çıktığını görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments