Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak gördüyseniz:

  • Bir konuda başlangıç yapmanız ya da girişimde bulunmanız için fırsatlar oluşabilir.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde büyük yıldız görmek ömrünün de uzun olacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünü ve yıldızları görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada yıldızsız gökyüzü görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bir sürü yıldız görmek hasretin ve özlemin biteceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzü ve yıldızlar görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldız ve gökyüzü görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments