Rüyada gökyüzünde yüz görmek

Rüyada gökyüzünde yüz görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yüz gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya ciddi masraflar olabilir.

Rüyada gökyüzünde insan yüzü görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yüzen balık görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yüz görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde türk bayrağı görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, başının ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde atatürkü görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan gemi görmek büyük başarılar kazanılacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünü seyretmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments