Rüyada gökyüzünde insan resmi görmek

Rüyada gökyüzünde insan resmi görmek kötü gününü de paylaşacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, adeta havalara uçacağına, imkânlarının çoğalacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde insan resmi gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Rüyada gökyüzünde insan resmi görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde atatürk resmi görmek kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanın resmini görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin insanın resmini görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işlerinde kara geçeceğine tabir olunur.

Rüyada insan resmi çizmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada insan resmi görmek sorunlarını çözebileceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına delalettir.

Rüyada ölmüş insanın resmini görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada insan resmi yapmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments