Rüyada gökyüzünde balık görmek

Rüyada gökyüzünde balık görmek allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde balık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size keyif verebilir.

Rüyada gökyüzünde yunus balığı görmek allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden balık tutmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden balık düştüğünü görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde yüzen balık görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde balık sürüsü görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçan balık görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde balık görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cansu

Merhaba, rüyamda önce akşam karanlık bir sürü ama çok fazla yıldız vardı şaşırıyorum o kadar çoklarki eşime sende görüyormusun diye arıyorum. Daha sonra gündüz vakti oluyor büyük deniz anası ve yunus balıkları gökyüzünde yüzüyorlar. Eşime diyorum bak demiştim sana gökyüzünde deniz var görüyormusun balıklar yüzüyor

Anonim

Mrb bu sabaha karşı rüyamda akşam vaktleriydi gökyüzü o kadar güzel ve ihtişamılıydiki gökyüzünde o kadar büyük bir balık vardiki Ayni akvaryum gibi sanki gokzunde akvaryumu izliyordum ne balığıydi bilmiyorum hayranlıkla gökyüzünü izliyordum