Rüyada gökte cisim görmek

Rüyada gökte cisim görmek yeni bir çevre edinileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, takdir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökte cisim gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Rüyada gökte cisim görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına rivayet eder.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah bir cisim görmek mallarının artacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada uçan cisim görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada yuvarlak cisim görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, seyahatlere katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan cisimler görmek güleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözden cisim çıkarmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek zor günlerin sona ereceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments