Rüyada gizlice ağlamak

Rüyada gizlice ağlamak yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine inanılır.

Rüyada gizlice ağlamak gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Rüyada gizlice ağlamak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bir eve gizlice girmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun evine gizlice girmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada gizlice evlenmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gizlice bir eve girmek aile hayatına adım atılacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle gizlice evlenmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin evine gizlice girmek hayatını ailesine adayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada bir eve gizlice girdiğini görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments