Rüyada geminin batıp çıktığını görmek

Rüyada geminin batıp çıktığını görmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada geminin batıp çıktığını gördüyseniz:

  • Nelerin altından kalktığınızı görüp size hayranlık duyacak kişilerle karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada geminin batıp çıktığını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, daima önüne bakacağına alamet eder.

Rüyada gemiyi batırmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize batıp çıktığını görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya batıp çıktığını görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamura batıp çıktığını görmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işaret eder.

Rüyada çatal batırmak iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprağa batıp çıkmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalettir.

Rüyada tığ batırmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments