Rüyada gelin olup ağladığını görmek

Rüyada gelin olup ağladığını görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin olup ağladığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyette olursanız olun, maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada geline sarılıp ağlamak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geline ağlamak dünya malına doymak bilmeyeceğine, saygınlığa alamet eder.

Rüyada gelininin ağladığını görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine yorulur.

Rüyada gelin olup ağladığını görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gelin görüp ağlamak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinin arkasından ağlamak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada gelinle ağlamak kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin öpmek patron olunacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments