Rüyada gelen misafiri istememek

Rüyada gelen misafiri istememek yaşamına farklı bir yön vereceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet eder.

Rüyada gelen misafiri istememek gördüyseniz:

  • Zayıf konuma düşmemeye veya o şekilde görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Rüyada gelen misafiri istememek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada istemeye gelen erkeği görmek kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada beni istemeye gelenleri görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada istemeye gelenleri görmek sebep olacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelen görücüyü istememek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına inanılır.

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalettir.

Rüyada eve gelen misafir görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments