Rüyada flüt sesi duymak

Rüyada flüt sesi duymak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalettir.

Rüyada flüt sesi duymak gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortaklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada flüt sesi duymak allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Rüyada yan flüt görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada flüt çalmak en gösterişli arabalara bineceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı flüt görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada flüt almak mal ve mülk sahibi olmaya, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada flüt çalan birini görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz flüt görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına inanılır.

Rüyada kırık flüt görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments