Rüyada fırında kurabiye pişirmek

Rüyada fırında kurabiye pişirmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, ilerledikçe ilerleyeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yeni bir yol tutulacağına alamet eder.

Rüyada fırında kurabiye pişirmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya kendinizi zor duruma düşürebileceğiniz aktivitelerden kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada fırında kurabiye pişirmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine işarettir.

Rüyada kurabiye pişirmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada tatlı kurabiye yemek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şekerli kurabiye yemek bir sebeple başka yollar aranacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Rüyada elmalı kurabiye yapmak sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada fındıklı kurabiye görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada un kurabiyesi yediğini görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, her anlamda şifa bulmaya yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş kurabiye görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments