Rüyada fide sulamak

Rüyada fide sulamak onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fide sulamak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler işlerinize karışabilir veya planlarınızı bozabilirler.

Rüyada fide sulamak şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domates fidesi sulamak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada gül fidesi dikmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada nar fidesi dikmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada badem fidesi görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına delalet eder.

Rüyada çiçek fidesi görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına işaret eder.

Rüyada tütün fidesi dikmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fındık fidesi görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments