Rüyada fidan dikmek

Rüyada fidan dikmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, art niyetli kişilere uyacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, başının ağrıyacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada fidan dikmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımınız üzerine yapılacak konuşmalar, tarzınız olmamasına rağmen zaman ayırmayı gerektirebilir.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm fidanı dikmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada hurma fidanı dikmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada domates fidan dikmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet eder.

Rüyada ağaç fidanı dikmek gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, kendisini işine vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlıcan fidanı dikmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıya fidan dikmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze fidanı dikmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments