Rüyada fareyi öldürmek

Rüyada fareyi öldürmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kötü halin son bulacağına alamet eder.

Rüyada fareyi öldürmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işleriniz ya da sorumluluklarınız olması sizi engellese de, bir şeyleri durdurmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada büyük fare öldürmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım faresi öldürmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir fare öldürmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada taşla fare öldürmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde fare öldürmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öldürülmüş fare görmek dik durmaya çalışacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı fare öldürmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments