Rüyada ezan okumak ve duymak

Rüyada ezan okumak ve duymak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, para ve makam sahibi olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada ezan okumak ve duymak gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Rüyada ezan okumak ve duymak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada ezan okudunu görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akşam ezanı okumak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ölen kişiye ezan okumak kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, adının ve şanının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta ezan okumak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ezan okuduğunu görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kilisede ezan okumak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının ezan okuduğunu görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments