Rüyada ezan duyarak uyanmak

Rüyada ezan duyarak uyanmak külfetinin ve yükünün artacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ibadete ağırlık verileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada ezan duyarak uyanmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Rüyada ezan duyarak uyanmak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, işlerinde berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ezan sesine uyanmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sabah ezanında uyanmak ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezanla uyanmak sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ezana uyanmak çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada ezan okunurken uyanmak hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments