Rüyada evliyadan dua almak

Rüyada evliyadan dua almak dünya ve ahiretinin güzel olmasına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, sorumlulukların azalacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, başarılı olacağına ve allah’ın yardımlarına ereceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalettir.

Rüyada evliyadan dua almak gördüyseniz:

  • Yapılması gereken anlaşmaları zorlayabilirsiniz.

Rüyada evliyaya dua okumak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına işaret eder.

Rüyada evliya kabrinde dua etmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyadan dua istemek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyadan dua almak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evliyaya dua etmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyanın duasını almak fırsatların istenmeden harcanacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya türbesinde dua etmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada evliyada dua etmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments