Rüyada apartman yapıldığını görmek

Rüyada apartman yapıldığını görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, sevdiklerini de koruyacağına delalet eder.

Rüyada apartman yapıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir beyan etmeden önce, karşı tarafın ne diyeceğini dinlemenizde fayda var.

Rüyada apartman yapıldığını görmek rızık elde edeceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına delalettir.

Rüyada yeni yapılmış apartmanlar görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış apartman görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski apartman görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada bitmemiş apartman görmek sorunların artacağına, kişinin hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun apartman görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz apartman görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments