Rüyada açık şeyler görmek

Rüyada açık şeyler görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık şeyler gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Rüyada açık şeyler görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, strese gireceğine, gergin olacağına tabir olunur.

Rüyada açık kitap görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada açık bir kadın görmek dost ya da akrabalarından yardım alacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Rüyada başı açık bayan görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, başarıları ile tanınacağına inanılır.

Rüyada penceresi açık ev görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işarettir.

Rüyada açık pencereden bakmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada sırtını açık görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık oturum görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments