Rüyada evin başına yıkıldığını görmek

Rüyada evin başına yıkıldığını görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, dolandırılacağına, de zenginliğe kavuşacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, tövbe etmeye, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin başına yıkıldığını gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada evin başına yıkıldığını görmek allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada depremde evinin yıkılmasını görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, haram mal yiyip içeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin yıkılmasını görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada başkasının evin yıkıldığını görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına inanılır.

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir evin yıkılmasını görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada eski evin yıkıldığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments