Rüyada evi harabe görmek

Rüyada evi harabe görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, başarı ve zafer kazanacağına tabir olunur.

Rüyada evi harabe gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada eski harabe bir ev görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada evi harabe görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada harabe evi temizlemek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada eski harabe ev görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye yorulur.

Rüyada harabe ev görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada harabe bi ev görmek işlerin toparlanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına inanılır.

Rüyada bir evi harabe görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada harabe eve taşınmak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments