Rüyada eve kedi girdiğini görmek

Rüyada eve kedi girdiğini görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sevilip sayılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eve kedi girdiğini gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada siyah kedinin eve girdiğini görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve kara kedi girdiğini görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek kolay yollardan kazanacağına, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokak kedisinin eve girdiğini görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kasasının daha çok para dolacağına tabir olunur.

Rüyada eve kedinin girdiğini görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına delalettir.

Rüyada eve kedi girdiğini görmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin eve girdiğini görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments