Rüyada eve eski eşya almak

Rüyada eve eski eşya almak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve eski eşya almak gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Rüyada eski ev eski eşya görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada eski ev eşyası görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski ev ve eşya görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalettir.

Rüyada evden eski eşya atmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine delalettir.

Rüyada eski ev eşyaları görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşyalı ev görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, işlerin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde eski eşya görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Rüyada eve eski eşya almak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments