Rüyada evde bulgur görmek

Rüyada evde bulgur görmek çok hayır duası alacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, ruhunun dinleneceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet eder.

Rüyada evde bulgur gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Rüyada evde bulgur görmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı istemek büyük problemler yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kurtlanmış bulgur görmek yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada bulgur aramak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bulgur mercimek görmek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada nohutlu bulgur pilavı görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada kuşlara bulgur vermek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada bulgur köftesi görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments