Rüyada ev boyadığını görmek

Rüyada ev boyadığını görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, sorunlar altında ezileceğine, çıkmaza düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev boyadığını gördüyseniz:

  • Sizi suçlayan veya bazı şeyleri yapmanız için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada birinin ev boyadığını görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına işaret eder.

Rüyada evde boyacı görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, hayırlı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada evi yeşile boyadığını görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalettir.

Rüyada ev boyadığını görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine işaret eder.

Rüyada evi maviye boyadığını görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi beyaza boyadığını görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı boyacılığı yapmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret eder.

Rüyada kapı boyadığını görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments