Rüyada ev bitkisi görmek

Rüyada ev bitkisi görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ev bitkisi gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Rüyada ev bitkisi görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık bitkisi görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada deniz bitkisi görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitki çayı görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada büyüyen bitki görmek mutlu bir beraberlik yaşayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına yorulur.

Rüyada saksı bitkisi görmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada bitki çayı demlemek bol bol hayır duası alınacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments