Rüyada etinin parçalandığını görmek

Rüyada etinin parçalandığını görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına inanılır.

Rüyada etinin parçalandığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız tekliflere kayıtsız kalınması zor görünüyor.

Rüyada büyük et parçası görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, onu doyasıya yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir parça et görmek zorlukların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına tabir olunur.

Rüyada üç parça et görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde et parçası görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş parça et görmek düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada insan eti parçaları görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada et parçası doğurmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kıdem atlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hanifi

Ruyada ist bacagimin etinin kemikten ayrildigini bir boluminun hala tuttugunu bacagimi sonra o ayrilan yeri bacagima sardim doktara bir turlu sacma sebeblerden gidemedim so ra kendiliginden pansumanla iyilestigini gordum eskiki gibi iz dahi olmadan sapa saglam oldu kendiliginden .ruyamin anlami nedir