Rüyada eteği makasla kesmek

Rüyada eteği makasla kesmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada eteği makasla kesmek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşım içinde izleyin.

Rüyada eteği makasla kesmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, sorumlulukların azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı makasla kesmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçını makasla kesmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaşını makasla kesmek iç açıcı sözlere, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada kaşları makasla kesmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada makasla bıyık kesmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına inanılır.

Rüyada saçını makasla kesmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mahir

Elimde bir makas vardı karşımda bir yerde masa yada sehpa üstünde yeni dikilmiş hiç giyilmemiş gül kurusu renkli kadın pijaması vardı elimdeki makasla o kadın pijama sını pijamanın ağı insan tam ortadan ikiye kestim

Mahir

Teşekkür ederim sağolun