Rüyada eşya hazırlamak

Rüyada eşya hazırlamak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, adını herkese duyuracağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşya hazırlamak gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler, aleyhinizde olmadık şeyler söyleyebilirler.

Rüyada eşya hazırlamak sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada iftar sofrası hazırlamak huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki hazırlamak eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze yemeği hazırlamak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine inanılır.

Rüyada yatak hazırlamak sağlık sorunları yaşanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına tabir olunur.

Rüyada valizini hazırlamak işlerinin bu yüzden aksayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kına hazırlamak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına yorulur.

Rüyada odun hazırlamak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments