Rüyada eskiden oturduğun evi görmek

Rüyada eskiden oturduğun evi görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet eder.

Rüyada eskiden oturduğun evi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Rüyada eskiden oturduğum evi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eskiden oturduğun eve taşınmak zorlukların ve çilelerin azalacağına, zevki sefa içinde olacağına işaret eder.

Rüyada eskiden oturduğun evi görmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada eskiden oturduğun evini görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eskiden yaşadığı evi görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada eskiden yaşadığın evi görmek hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işarettir.

Rüyada eskiden oturulan evi görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada eskiden sevdiği birini görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments