Rüyada eski yaşadığı evini görmek

Rüyada eski yaşadığı evini görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski yaşadığı evini gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Rüyada eski evinde yaşadığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski yaşadığı evini görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada eski evinde yaşamak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde yaşamak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski yaşadığın yeri görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski yaşadığı evi görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine inanılır.

Rüyada eski yaşadığın şehri görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments