Rüyada annesiz bebek görmek

Rüyada annesiz bebek görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada annesiz bebek gördüyseniz:

  • Deneylere önem verin.

Rüyada anne kucağında bebek görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annemin bebeğinin olduğunu görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada annemin erkek bebeği olduğunu görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bebekli anne görmek işlerin düzene gireceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada annenin kucağında bebek görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işaret eder.

Rüyada anne karnında bebeği görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada anne karnında bebeğin ağladığını görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işarettir.

Rüyada anne karnında ikiz bebek görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments