Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle elele görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, zaman bulmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle elele yürümek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini başkasıyla elele görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle elele gezmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisini başkasıyla elele görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başkasıyla elele görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments