Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatlarını bozulacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken gördüyseniz:

  • Geçmişte yararınız olmuş kişilerle yeni iş birlikleri veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, aile içinde de bereketin artacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, sözleri tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek rahat bir hayat sağlayacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek onu darda bırakmayacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments