Rüyada eski sevgilinin adını görmek

Rüyada eski sevgilinin adını görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin adını gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Rüyada eski sevgilinin adını duymak her geçen gün kendisini yetiştireceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin adını görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin adını duymak büyük bir yenilgi alacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin adını söylemek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin adını görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tartıştığını görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin eski sevgilisiyle kavga etmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments