Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden kırmızı gül almak herkesin ilgisinin çekileceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliye kırmızı gül vermek sıhhat ve huzur bulacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliden kırmızı gül almak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye gül görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisini gülerken görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye gül vermek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi güleryüzlü görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments