Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, çok büyük yenilikler yapacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Kuma çizgi çizmekte ısrar etmenin veya başka kişileri zorlamanın faydası olmayabilir.

Rüyada eski sevgili tarafından vurulmak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgili tarafından vurulmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından öpüldüğünü görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, durumun değişmesine alamet eder.

Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından bıçaklanmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından reddedilmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından kıskanılmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgili tarafından aranmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments