Rüyada eski iç çamaşırı görmek

Rüyada eski iç çamaşırı görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada eski iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Sunduklarınız takdir görebilir.

Rüyada eski iç çamaşırı görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi iç çamaşırıyla görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, hasret çekileceğine işarettir.

Rüyada iç çamaşırında adet kanı görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı yıkamak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada iç çamaşırı dikmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırsız görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe iç çamaşırı görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments