Rüyada eski halı yıkamak

Rüyada eski halı yıkamak bir sebeple çok zarar göreceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, işinin başına geçeceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski halı yıkamak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada eski halı yıkamak büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı kilim yıkamak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun halısını yıkamak dertlerin yükünden kurtulacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu halı yıkamak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına delalettir.

Rüyada mavi halı yıkamak attığı adımların boşa çıkacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde halı yıkamak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil halı yıkamak rahatlayacağına, hafifleyeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı halı yıkadığını görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments