Rüyada eski eşyalar atmak

Rüyada eski eşyalar atmak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada eski eşyalar atmak gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada eski eşyaları çöpe atmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşyaları atmak insanlara öncülük edeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşya atmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşyalar atmak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden eski eşya atmak yaşadığı darlığın son bulacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denize eşya atmak mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çöpe eşya atmak art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyası atmak musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, kazancın çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments