Rüyada annesinin hacca gideceğini görmek

Rüyada annesinin hacca gideceğini görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma delalet etmektedir.

Rüyada annesinin hacca gideceğini gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Rüyada annemin hacca gitmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalettir.

Rüyada annemle hacca gitmek hanesine bolluk geleceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada annesiyle hacca gitmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada anneyle hacca gitmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, rahat bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyle hacca gitmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına delalettir.

Rüyada annesinin hacca gideceğini görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada anne ve babayla hacca gitmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle hacca gitmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, derde ve kedere düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments