Rüyada eski çizme giymek

Rüyada eski çizme giymek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kötü ve zor günler yaşanacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski çizme giymek gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle kaliteli zaman geçirebilmek için çevreyi buna göre düzenleyebilirsiniz.

Rüyada eski çizme giymek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski çizme görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çizme bot giymek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada uzun çizme giydiğini görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin çizme giydiğini görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah topuklu çizme giymek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret eder.

Rüyada başkasının çizme giydiğini görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah çizme giymek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments